Inga

Lakimies, kaupanvahvistaja Inga Koskinen laatii ja tarkastaa sopimuksia sekä auttaa sovintojen saavuttamisessa. Kirjailija Inga Koskinen tarjoaa luovan kirjoittamisen palveluja.

kirjailija, kouluttaja ja lakimies

Olen hoitanut yli 30 vuotta riitaisia oikeudenkäyntejä, laatinut asiakirjoja, opettanut ja kirjoittanut asiapitoisia tekstejä. Ja vielä kauemmin harrastanut luovaa kirjoittamista.

Vuodesta 2021 alkaen työni painopiste on muuttunut niin, että keskityn sopimuksiin, sovintoihin ja luovaan kirjoittamiseen.

Minua on kehuttu verbaalisesti lahjakkaaksi; niin teksti kuin puhekin on hyvin hallussa. Olen lukenut ja kirjoittanut intohimoisesti koko ikäni. Autan sinua mielelläni monipuolisilla sanapalveluilla – rakkaudesta sanoihin.

Luonto, eläimet ja kirjoittaminen ovat lähellä sydäntäni, niistä saan voimaa.

tiesitkö nämä minusta?

Mustana kiitos, ilman sokeria. Heti aamusta ja monta kupillista päivässä.
Mieluisin jokapäiväinen arkipuuha on sen ittensä talikointi hevostarhassa. Kyllä.
Kirjoitusinspis iskee kelloon katsomatta, parhaimmillaan näppis laulaa aamuyökolmeen.
Haasteeni on höllätä täydellisyyden tavoittelua.
Minulla on mieleenpainuva nauru, noin niinku kauniisti muotoiltuna.

ansioluettelo

Englanninkielisen ansioluetteloni löydät LinkedIn -profiilista.

Alla olevasta linkistä tai painikkeesta voit ladata suomenkielisen ansioluetteloni.

palvelut

kirja

Olen lapsesta asti kirjoittanut. Olen opiskellut itse luovaa kirjoittamista sekä osallistunut erilaisiin kirjoittajien tapaamisiin. Ensimmäinen yksin kirjoittamani kirja ilmestyi 30.11.2020.

puhe

Pidän puhumisesta ja esiintymisestä isollekin yleisölle. Voit pyytää minut kurssin opettajaksi, valmentajaksi tai puhujaksi erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

teksti

Olen kirjoittanut niin tietotekstiä kuin proosaa ja lyriikkaa. Olen opettanut ja ohjannut kirjoittajia sekä perustanut kirjoituspiirejä. Luova kirjoittaminen on minun tapani jäsentää ajatuksia.

asiakirja

Autan sinua mielelläni sopimusten ja asiakirjojen laatimisessa. Olen hoitanut oikeudenkäyntejä, joten tiedän myös miten sopimusriskejä voi välttää. Olen julkinen kaupanvahvistaja.

mitä asiakkaat sanovat minusta?