Palaute

Lakimies, kouluttaja ja kirjailija Inga Koskisen saamia asiakaspalautteita.

Huippuosaamista oli kiva päästä kuulemaan, mukaansa tempaava opetustyyli. Inga osaa kuunnella ja keskustella asioista, mikä helpottaa oppimista.

Kurssilainen 4

Iloinen luennoitsija, hyvä ulosanti, erittäin hyviä esimerkkitehtäviä luennon aikana auttaa olemaan juonessa mielenkiinnolla mukana.

Kurssilainen 5

Inga Koskisen opastuksella räätälöitiin työlainsäädäntöä käsittelevä koulutuskokonaisuus yhdistyksemme tarpeisiin. Saimme Ingalta asiantuntevaa ja osaavaa apua juuri meitä kiinnostaneisiin työlainsäädännön kiemuroihin.

Paula Aalto ja Henri Karvonen, Skating Club Turku ry

Kiitän Ingaa suuresti avusta hankalan asian hoitamisesta. Itsellä kun tunteet ottaa yleensä vallan hankalissa asioissa osasi Inga jo valmiiksi korostaa, että ota rauhallisesti. Se on meidän etu. Ammattimaiset ja hyvät neuvot olivat tarpeen. Rahaliikennekin oli helppo sopia ja itselleen miellyttävä aikataulu.

Ville Mänttä

Asiamme hoidettiin ammattitaitoisesti ja ongelmitta. Kiitos siitä 🙂

Jaana Nikula ja Marika Novari

Inga on todellinen asiantuntija, asiansa osaava lakimies sekä joustava ja asiakkaan tarpeet huomioiva.

Hanna Puhakka

Kiitos ystävällisestä nopeasta avusta ❤

Kati Manninen

Suosittelen.

Tero Silveri

Mahtavan asiakaslähtöinen palvelu jota mielelläni suosittelen eteenpäinkin. Ratkaisukeskeinen, tehokas lähestymistapa ja kokonaisuuden huomiointi koko toimeksiannon ajan saivat luottavaiselle mielelle haasteellisesta tilanteesta huolimatta. Tehokkuus näkyi myös todella maltillisina kustannuksina – hinnan ja laadun suhde ansaitsee erityiset kiitokset. Kiitos Inga!

Henna

Todella nopeaa ja ammattimaista palvelua! Aion käyttää palveluja jatkossakin tarpeen tullessa.

Veera A.

Kiitos Inga! Muotoilit yritykselleni erinomaiset sopimuspohjat. Lisäksi sain käytännölliset, helposti ymmärrettävät neuvot – nopeasti ja ystävällisesti. Plussaa vielä siitä, että palvelut on helppo varata netissä!

Miia Ylinen, WebDesign Miia Ylinen

Yrityskouluttajana suosittelen Inga Koskisen kirjaa Sovi, älä riitele jokaisen yrittäjän ja liiketoimintakouluttajan käsikirjastoon! Kirja on erinomainen, selkokielellä laadittu perusteos sopimusten tekemistä koskeviin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. 

Yrityskouluttaja ja -konsultti Leena Lemola, Kokolele.fi

Ei ole häpeä myöntää, että joskus sitä vaan tarvitsee itseään viisaampien apua selvitäkseen eteenpäin. Kiitos Inga erittäin ihmisläheisestä ja ammattitaitoisesta palvelusta! Sinua on ilo ja kunnia suositella kaikille apua tarvitseville! Lämpimin terveisin, Anne Kitti

Anne Kitti

Hei, vielä kerran kiitos meidän perikunnan asiain hoidosta. Toki tiesin sinun olevan ammattilainen, vaan silti yllätit minut 🙂

Eva Kovanen

Yritykseni joutui kääntymään juristin puoleen kirjanpitoon liittyvien epäselvyyksien tultua julki, kun vaihdoin kirjanpitäjää. Luonnollinen valinta oli Inga Koskinen, jonka olin oppinut tuntemaan valoisana, ystävällisenä persoonana. Hän osoittautui myös raudanlujaksi ammattilaiseksi ja monipuoliseksi alansa osaajaksi. Vaikka syy juristin käyttöön on usein surullinen, niin kuin minunkin tapauksessani, oli lopputulos kuitenkin paras mahdollinen. Siitä lämpimät kiitokset Sinulle, Inga!

Tuire Eastwood, Isotee Oy Ltd

Kiitos Inga Koskinen tästä blogista jota pidät ja autat meitä yrittäjiä pysymään ajan tasalla.

Outi Marjamaa

Onnea, Inga, blogisi johdosta! Olet edelläkävijöiden joukkoa.

Anne-Maria Korhonen

Asioita käytiin läpi käytännön esimerkkien kautta sekä keskustellen. Tunnit menivät nopeasti, ei tuntunut lainkaan siltä, että lakiasiat olisivat kuivaa läpikäytävää. Kiinnostavaa!

Kurssilainen 3

Paljon selkeää tietoa – paljon myös uutta minulle. Innostava, huumorintajuinen kouluttaja.

Kurssilainen 2

Todella mukava kouluttaja, joka osasi selkokielellä kertoa ”hankalat” lakiasiat. Huumorintajuinen.

Kurssilainen 1