Tietokirja Sovi älä riitele

Tämän kirjan avulla teet menestyvän sopimuksen ja vältät ristiriidat.

Inga Koskisen esikoistietokirjan ”Sovi, älä riitele – Menestyvän sopimuksen perusteet” teksti on selkeää ja käytännönläheistä. Opit kädestä pitäen suunnittelemaan ja laatimaan sopimuksesi. Kirjassa on esimerkkiehtoja sekä linkkejä netistä löytyviin maksuttomiin sopimusmalleihin.

Inga Koskinen on kiteyttänyt tähän kirjaan yli 30 vuoden aikana kertyneen kokemuksen sopimusten laatimisesta ja riitojen hoitamisesta.

Kenelle?

Kirja sopii kaikille, jotka tekevät sopimuksia ja haluavat välttää kalliit sopimusriskit. Kirjaa kirjoittaessa Koskisella on ollut mielessä suomalainen pienyrittäjä. Kirja sopii hyvin itseopiskeluun ja kurssimateriaaliksi esimerkiksi yrittäjyysvalmennuksiin.

Miksi?

Kirja auttaa sopimusten tekijöitä ja pienyrittäjiä laatimaan toimivan, voittoisan sopimuksen sekä lisäksi ymmärtämään sopimuksen käsitteitä. Tiedät tämän kirjan avulla, mitä asiantuntijan sinulle laatima sopimus tarkoittaa. Löydät myös yleistä tietoa yritystoiminnasta.

Miten?

”Sovi, älä riitele – Menestyvän sopimuksen perusteeet” ilmestyi 30.11.2020. Kirja on saatavilla kustantajalta, hyvin varustetuista kirjakaupoista ja Paimion Kenkätaivaasta.. Tilaa kirja suoraan kirjailijalta omistuskirjoituksella Shop Inga Koskinen.


Yrityskouluttajana suosittelen Inga Koskisen kirjaa Sovi, älä riitele jokaisen yrittäjän ja liiketoimintakouluttajan käsikirjastoon! Kirja on erinomainen, selkokielellä laadittu perusteos sopimusten tekemistä koskeviin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Yrityskouluttaja ja -konsultti Leena Lemola, Kokolele.fiTodella mukava kouluttaja, joka osasi selkokielellä kertoa ”hankalat” lakiasiat. Huumorintajuinen.

Opiskelijan palaute sopimuskurssilta


Tilaa tietokirja omistuskirjoituksella

Haluatko pyytää tietokirjailijan puhujaksi tai valmentajaksi?