Tietokirja Sovi älä riitele

Tämän kirjan avulla teet menestyvän sopimuksen ja vältät ristiriidat.

Inga Koskisen sopimuskirjan ”Sovi, älä riitele – Menestyvän sopimuksen perusteet” teksti on selkeää ja käytännönläheistä. Opit kädestä pitäen suunnittelemaan ja laatimaan sopimuksesi. Kirjassa on esimerkkiehtoja sekä linkkejä netistä löytyviin maksuttomiin sopimusmalleihin.

Inga Koskinen on kiteyttänyt tähän kirjaan yli 30 vuoden aikana kertyneen kokemuksen sopimusten laatimisesta ja riitojen hoitamisesta.

Inga Koskisen sopimuskirja Sovi älä riitele sopii kaikille, jotka tekevät sopimuksia: yrittäjille, kouluttajille ja lakimiehille

Kenelle?

Kirja sopii kaikille, jotka tekevät sopimuksia ja haluavat välttää kalliit sopimusriskit. Kirjaa kirjoittaessa Koskisella on ollut mielessä suomalainen pienyrittäjä. Kirja sopii hyvin itseopiskeluun ja kurssimateriaaliksi esimerkiksi yrittäjyysvalmennuksiin.

Varatuomari Inga Koskisen tietokirja auttaa sovintojen syntymiseen ja estää sopimusriitoja

Miksi?

Kirja auttaa sopimusten tekijöitä ja pienyrittäjiä laatimaan toimivan, voittoisan sopimuksen sekä lisäksi ymmärtämään sopimuksen käsitteitä. Tiedät tämän kirjan avulla myös, mitä asiantuntijan sinulle laatima sopimus tarkoittaa. Löydät myös yleistä tietoa yritystoiminnasta.

Sovi älä riitele, menestyvän sopimuksen perusteet auttaa kädestä pitäen hyvien sopimusten tekemiseen ja estää riitojen syntymistä

Miten?

”Sovi, älä riitele – Menestyvän sopimuksen perusteeet” ilmestyi 30.11.2020.
Tilaa kirja suoraan kirjailijalta omistuskirjoituksella Shop Inga Koskinen.
Kirja kannattaa lukea huolellisesti ja säilyttää helposti saatavilla. Se auttaa sinua kädestä pitäen sopimusten tekoon.

Yrityskouluttajana suosittelen Inga Koskisen kirjaa Sovi, älä riitele jokaisen yrittäjän ja liiketoimintakouluttajan käsikirjastoon! Kirja on erinomainen, selkokielellä laadittu perusteos sopimusten tekemistä koskeviin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Yrityskouluttaja ja -konsultti Leena Lemola, Kokolele.fi


Arvio 5/5: Erinomainen

Kirja on erittäin käytännönläheinen ja siinä on kaikki tärkeät ja keskeiset seikat, joihin tulee sopimuksia laatiessa kiinnittää huomiota. Kirjasta on apua aloitteleville sopimuksen laatijoille sekä myös kokeneille lakimiehille. Suosittelen kirjaa!

Vesa Thureson


Arvio 5/5: Erinomainen

Inga Koskisen kirja Sovi-Älä riitele on ollut ”helppo lukuinen” ja täynnä hyödyllistä tietoa. Kirjasta on erittäin paljon hyötyä varsinkin näin suhteellisen tuoreelle yrittäjälle, mutta suosittelen kyllä kokeneemmillekin sopimusten tekijöille! Kirja kulkee minun kassissani yrityksen ja kodin väliä. 🙂

Laura Mattila, Paja-apina Oy


Tilaa tietokirja omistuskirjoituksella

Haluatko pyytää tietokirjailijan puhujaksi tai valmentajaksi?

Oletko ehtinyt jo perehtyä sopimuskirjaan?
Pääset antamaan helposti palautetta klikkaamalla lomakkeeseen.