Tietokirja

Tämän kirjan avulla teet menestyvän sopimuksen ja vältät ristiriidat.

Inga Koskisen esikoistietokirjan ”Sovi, älä riitele – Menestyvän sopimuksen perusteet” teksti on selkeää ja käytännönläheistä. Opit kädestä pitäen suunnittelemaan ja laatimaan sopimuksesi. Kirjassa on esimerkkiehtoja sekä linkkejä netistä löytyviin maksuttomiin sopimusmalleihin.

Inga Koskinen on kiteyttänyt tähän kirjaan yli 30 vuoden aikana kertyneen kokemuksen sopimusten laatimisesta ja riitojen hoitamisesta.

Kenelle?

Kirja sopii kaikille, jotka tekevät sopimuksia ja haluavat välttää kalliit sopimusriskit. Kirjaa kirjoittaessa Koskisella on ollut mielessä suomalainen pienyrittäjä. Kirja sopii hyvin itseopiskeluun ja kurssimateriaaliksi.

Miksi?

Kirja auttaa sopimusten tekijöitä ja pienyrittäjiä laatimaan toimivan, voittoisan sopimuksen sekä lisäksi ymmärtämään sopimuksen käsitteitä. Vaikka käyttäisit asiantuntijaa sopimuksen teossa, ymmärrät sopimuksesi tämän kirjan avulla.

Milloin?

”Sovi, älä riitele – Menestyvän sopimuksen perusteeet” ilmestyy lokakuun lopulla vuonna 2020. Kirjaa voit ennakkotilata jo nyt Adlibriksen, Suomalaisen Kirjakaupan ja Prisman verkkokaupoista sekä kustantajan Basam Books Oy sivulta.


Todella mukava kouluttaja, joka osasi selkokielellä kertoa ”hankalat” lakiasiat. Huumorintajuinen.

Opiskelijan palaute sopimuskurssilta


Haluatko pyytää tietokirjailijan puhujaksi, valmentajaksi tai opettajaksi?