Kirjaesittely Sovi älä riitele

Ensimmäinen kirjoittamani kirja, tietokirja Sovi, älä riitele – menestyvän sopimuksen perusteet ilmestyi loppuvuodesta 2020. Olen kiteyttänyt siihen yli 30 vuoden kokemukseni sopimusten laatimisesta ja sopimusriitojen hoitamisesta tuomioistuimissa.

Kirjaidea muhi mielessäni varmaan yli kymmenen vuotta. Olen työssäni nähnyt liian monta kertaa, miten kalliiksi sopimusten puuttuminen tai puuttellisuus voi tulla.

Suullisiin lupauksiin luotetaan usein sen vuoksi, että se on helpompaa ja nopeampaa. Ei tarvitse miettiä, mistä kaikesta pitäisi sopia, eikä maksaa maltaita asiantuntijan avusta. Ne maltaat vaan ovat useimmiten vain murto-osa siitä, mitä sopimusriskin toteutuminen voi pahimmallaan kustantaa.

Moni yrittäjä ei tiedä, mistä ja miten hankkia apua sopimusten laatimiseen. Ammattitaitoista apua on kuitenkin saatavilla edullisesti, jopa maksutta. Näistä löydät lisätietoa kirjastani. Olen kerännyt kirjaan nettilinkkejä maksuttomiin tai edullisiin sopimusmalleihin ja listannut organisaatioita, joiden kautta on tarjolla asiantuntija-apua peräti ilmaiseksi.

Yrityskouluttajana suosittelen Inga Koskisen kirjaa Sovi, älä riitele jokaisen yrittäjän ja liiketoimintakouluttajan käsikirjastoon! Kirja on erinomainen, selkokielellä laadittu perusteos sopimusten tekemistä koskeviin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

Yrityskouluttaja ja -konsultti Leena Lemola, Kokolele.fi

Kouluttajakokemukseni on yhtä pitkä kuin juristiurani, ja se näkyy tekstissä. Aloitin opetustyöni Salon alueen kansalaisopistoissa oppiaineena työ- ja sopimusoikeus.

Olen kouluttanut tuhansia yrittäjiä, tuotekehittäjiä ja esihenkilöitä. Vuosikymmenien aikana olen kehittänyt koulutusaineistoja ja laatinut pdf-oppaita, joita olen hyödyntänyt sopimuskirjassa. Kirjani sisältö on vuosikymmenien kehitystyön tulos.

Sopimuskirjani on kuin pilvet; siihen kannattaa perehtyä silloin, kun taivas on vielä selkeä, ennen kuin riitakekäleet sinkoilevat mustanpuhuvien pilvien lomasta.

Inga Koskinen

Luova kirjoittaminen auttaa minua muotoilemaan asiapitoisen tekstin niin, että tietokirja on helposti ymmärrettävä ja selkeä.

Kirjoitusharrastus on kulkenut matkassa mukana aivan lapsesta asti, siitä hetkestä alkaen kun olen oppinut käyttämään kynää kirjainten piirtämiseen.

Arvio 5/5: Erinomainen
Inga Koskisen kirja Sovi-Älä riitele on ollut ”helppo lukuinen” ja täynnä hyödyllistä tietoa. Kirjasta on erittäin paljon hyötyä varsinkin näin suhteellisen tuoreelle yrittäjälle, mutta suosittelen kyllä kokeneemmillekin sopimusten tekijöille! Kirja kulkee minun kassissani yrityksen ja kodin väliä
. 🙂

Laura Mattila, Paja-apina Oy

Kirjan tavoitteena on antaa sopimusten tekijöille eväät, joiden avulla välttää käräjäsalit jopa nollabudjetilla. Tavoite on siis vähentää oman ammattikuntani työtä – ja samalla jakaa kokemukseni myös kollegoille.

Kirja sopii kattavuutensa ja käytännönläheisyytensä ansiosta myös asiantuntijoiden lukulistalle ja kirjoitushyllyyn.

Arvio 5/5: Erinomainen
Kirja on erittäin käytännönläheinen ja siinä on kaikki tärkeät ja keskeiset seikat, joihin tulee sopimuksia laatiessa kiinnittää huomiota. Kirjasta on apua aloitteleville sopimuksen laatijoille sekä myös kokeneille lakimiehille. Suosittelen kirjaa.

Vesa Thureson

Me kaikki teemme sopimuksia omassa arkielämässämme, niin kodeissa kuin yrityksissä. Meille kaikille tulee erimielisyyksiä toisten kanssa. Kirjani auttaa luomaan etukäteen selkeät pelisäännöt tulevien mahdollisten riitojen estämiseksi ja ratkaisemiseksi. Ja jos riitaa syntyy, annan kirjassa ohjeet niiden selvittämiseen.

Toivottavasti kirjani päätyy myös sinun lukulistallesi! Voit ostaa sen omaksi tai lainata kirjastosta. Jos kirja ei kuulu oman kirjastosi valikoimaan, voit tehdä siitä hankintapyynnön.

Kirjan tiedot

Nimike: Sovi, älä riitele – Menestyvän sopimuksen perusteet
Kirjailija: Inga Koskinen, kotisivut ingakoskinen.com
Kustantaja: books are media, kotisivut booksaremedia.com
ISBN: 9789527337738
Tietoja: Kovakantinen, 249 sivua
Ilmestynyt: 2020

Inga Koskisen kovakantinen kirja Sovi, älä riitele - Menestyvän sopimuksen perusteet, jonka kannessa kättelevät kädet

Hinta: 30,00 € + toimitus 7,00 €

Sopimuskirjan saat signeerattuna suoraan kirjailijalta tilaamalla. Kirjoita lomakkeen lisätietoihin ”kirjatilaus” ja toimitusosoitteesi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: