Kirjaesittely Tatuoitu hammas

Tatuoitu hammas on psykologinen jännityskertomus nuoren naisjuristin arjesta ja muinaisesta kultista.

Uusi romaanini ilmestyi 7.7.2022 ja verkkojulkkarit pidettiin iltaseiskalta. Miksi näin paljon seiskoja? Vastaus löytyy kirjan ensimmäiseltä sivulta.

Rummut pärisivät tarkasti samassa rytmissä. Yhtä pitkää kumahdusta seurasi aina seitsemän lyhyttä, kiihkeän nopeaa napautusta. Ja taas uudelleen.

Inga Koskinen: Tatuoitu hammas (books are media 2022)

Kirjan päähenkilö, varatuomari Brita Myrsky toipuu työuupumuksesta ystävänsä mökillä Sauvossa. Eräänä yönä hän herää ulkoa kantautuviin ääniin, ja maaseudun idyllinen rauha rikkoutuu. Joku on sytyttänyt pihalle nuotion. Oranssit lieskat käynnistävät tapahtumien sarjan, joka lietsoo epäilyksen kipinän pelon roihuksi. Kuka vainoaa Britaa?

Aivoni kieltäytyvät vastaanottamasta aavistusta, joka kohoaa savumerkkeinä mieleni kellarista.

Inga Koskinen: Tatuoitu hammas (books are media 2022)

Tatuoitu hammas on fiktiivisen ff -sarjan ensimmäinen osa, jossa muinainen kultti ja mielenterveyden haasteet punoutuvat nuoren naisjuristin arkeen. Pelko ja hylätyksi tuleminen ovat liiankin tuttuja tunteita kolmekymppiselle Brita Myrskylle. Ne hankaloittavat paitsi Britan paluuta työelämään, myös hänen ihmissuhteitaan. Brita kaipaa läheisyyttä ja rakkautta, mutta hänen on vaikea luottaa toiseen ihmiseen.

Sormia kihelmöi. Haluan ojentaa käteni ja raaputtaa kynsillä miehen ihoa. Liikuttaa orvaskeden soluja, jättää hentoja vaaleita naarmuja ruskeaan pintaan. Tuntea lämmön, juoksuttaa sormenpäitä jänteviä lihassäikeitä pitkin…

Inga Koskinen: Tatuoitu hammas (books are media 2022)

Britan auttamishalu saa hänet etsimään entistä tehokkaampia keinoja oikeudenmukaisuuden toteuttamiseksi. Hyvä veli -verkosto kietoutuu hänen elämäänsä tiiviimmin kuin hän uskaltaa edes arvata. Lopulta mikään ei ole sitä, miltä näyttää.

Märkiä hiutaleita putoaa taivaalta. Tuuli paiskoo ne vaakatasossa vasten kasvojani, ihan kuin joku läpsisi minua, uudelleen ja uudelleen. Ihan kuin joku rankaisisi minua siitä, mitä tein hetki sitten.

Inga Koskinen: Tatuoitu hammas (books are media 2022)

Kirjan tiedot

Nimike: Tatuoitu hammas
Kirjailija: Inga Koskinen, kotisivut ingakoskinen.com
Kustantaja: books are media, kotisivut booksaremedia.com
ISBN: 9789526500805
Tietoja: Pehmeäkantinen, 270 sivua
Ilmestynyt: 7.7.2022

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: