Kirjaesittely Siimarusetti

Siimarusetti on jännitysromaani nuoren naisjuristin mielenterveydestä, läheisyyden kaipuusta ja sukujuurien etsimisestä.

Uusi romaanini ilmestyy 26.4.2023. Ensimmäinen erä on juuri menossa painoon, joten sitä saa kustantamon books are media kautta jo ilmeisesti ensi viikolla ja kaiken lisäksi signeerattuna! Muualle kirja tulee saataville ilmestymispäivän jälkeen.

Alunperin ajattelin kirjoittaa Brita Myrsky ff -trilogian, mutta toisen osan kirjoittaminen takkuili niin pahasti, että kirjoitin suosiolla jo kakkososaan myös sen juonikuvion, jonka ajattelin säästää kolmatta varten. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että tällä erää on Brita Myrskyn tarina kirjoitettu, ja kirjoitan välillä jotain muuta. Katsotaan sitten myöhemmin, tuleeko näille romaaneille jatkoa. Siihen voivat myös lukijat vaikuttaa 🙂

Siimarusetissa Brita etsii itseään ja juuriaan. Nuori naisparka on melkoisen kadoksissa, mutta tarinassa on myös naurun hetkiä ja romantiikkaa.

Kirjan kansikuvassa on lintu, joka liittyy vahvasti kirjan juoneen. Kuten huomaat, linnun silmät ovat kiinni. Tähän liittyykin kirjan takakannessa oleva lainaus.

Luomet verhoavat silmät ihan kuin se nukkuisi. Niin se tavallaan nukkuukin, ikuista unta.

Inga Koskinen: Siimarusetti (books are media 2023)

Hyvä koulumenestys, korkeakoulututkinto ja ammatti eivät suojaa Britaa sairastumiselta. Menneisyyden traumat ovat vahvasti läsnä nykyhetkessä. Britan tarina on autenttinen kuvaus sisäisistä tuntemuksista ja siitä, miten ne vaikuttavat arkeen.

Olen pirstaleina, erilaisina palasina. Montako minua minussa on?

Inga Koskinen: Siimarusetti (books are media 2023)

Ja sitten vielä sitaatti siitä romanttisemmasta puolesta.

Vähitellen opin korjaamaan tasapainon heittelyä askeleiden avulla. Se alkaa sujua kuin hidas tanssi. Hikoilen, ja mies hikoilee. Suolaiset pisarat sulautuvat toisiinsa, muodostavat läpinäkyvän kalvon välillemme, liimaa meidät yhteen, mutta kuitenkin erilleen.

Inga Koskinen: Siimarusetti (books are media 2023)

Kirjan tiedot

Nimike: Siimarusetti
Kirjailija: Inga Koskinen, kotisivut ingakoskinen.com
Kustantaja: books are media, kotisivut booksaremedia.com
ISBN: 9789526500812
Tietoja: Pehmeäkantinen, 270 sivua
Ilmestyy: 26.4.2023

Siimarusetti on saatavilla signeerattuna suoraan kustantajalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: